MAMI, DEJ MI! KDYŽ PŘI HRANÍ VYHLÁDNE, ZKUSTE TUHLE NOVINKU.

Když jsem byla těhotná se synem, vůbec by mě nenapadlo, jak mě jeho narození ovlivní v tom, jak doma všichni změníme přístup k jídlu. Jak syn rostl a měnil se z ležícího miminka v malého človíčka,, který potřebuje i něco více než mateřské mléko, uvědomila jsem si, že mu chci zajistit jídlo bez éček, barviv a další chemie. 

 

Na začátku to šlo snadno. Mám tu výhodu, žijeme na vesnici a můj dědeček každý rok vypěstuje spoustu zeleniny – kdykoli jsem tak mohla dát dítěti v příkrmech zeleninu a ovoce, o kterých jsem věděla, kdo a kde je vypěstoval. Poctivě jsem mu vařila a měla radost, že mu domácí strava chutná.

Když se s nám syn poprvé vydal na cesty (mám sestru v Irsku a pravidelně se navštěvujeme), narazila jsem na problém – potřebuji příkrm „ze skleničky“. Pamatuji si, jak jsem tam stála a vybírala. Jediné, k čemu jsem v té době měla důvěru, byl HIPP a tu jsem tam naštěstí i nalezla. 

 

S dcerou už bylo vše o něco snazší, postupně se mi podařilo objevit další a další značky, se kterými jsem měla lepší vnitřní pocit, že jí dávám kvalitní jídlo. A pak jsem při brouzdání jedním farmářských obchodem v Praze objevila přesnídávky a příkrmy od Mami, DEJ mi. Že je přidám do nabídky e-shopu, o tom nebylo pochyb ani na vteřinu – hodnoty, které tato rodinná firma vyznává, jsou stejné, jako vyznávám já.

Které hodnoty to jsou? 

Na výrobcích od Mami, DEJ mi se mi líbí, že s každou skleničkou děti dostávají…

  • Pochoutku bez chemie – v přesnídávkách a příkrmech nenajdete žádné chemické konzervanty nebo ochucovadla či škroby. 
  • Lokální ovoce – v Mami, DEJ garantují, že 98 % pěstitelů jablek, hrušek a dalšího ovoce, které zpracovávají, znají osobně. Na chuti je to znát, to mohu potvrdit.
  • Zdravou svačinku bez lepku. Vše je konzervováno jen pomocí trošky čerstvé citronové šťávy. 
  • Přirozeně sladkou chuť bez přidaného cukru – v přesnídávkách najdete pouze ovoce, zeleninu a bezlepkovou obilovinu v BIO v kvalitě. 
  • 100% kvalitu – všechny produkty jsou testovány Vysokou školou technologickou – ústavem konzervace potravin.

Opravdu mě moc těší, že můžu značku Mami, DEJ mi nabídnout i u nás na e-shopu. A věřím, že i vy a vaše děti si ji zamilujete stejně jako já a moje děti. Že už vaše děti odrostly? Ochutnejte sami, znám spoustu dospělých, kteří si přesnídávky od Mami, DEJ mi kupují samy pro sebe.