VÁNOCE UŽ KLEPOU NA DVEŘE ANEB O CO NAPSAT JEŽÍŠKOVI?

Pomalu ale jistě se blíží nejkrásnější čas v roce – Vánoce. Děti už píší dopisy Ježíškovi.
 

A i když ví, že trochu zlobily, stejně doufají, že jim Ježíšek splní i to nejmenší přání. Je jedno, zda dárky nosí Ježíšek jako u nás, nebo ne. Důležité je připravit dětem krásné společné chvíle a rozzářit jejich očka. 

Jde sice hlavně o společně strávený čas, děti ale očekávají nějaký ten dárek. A vlastně – kdo ne? I nás dospělé potěší, že si někdo vzpomněl. Vánoce jsou ale hlavně o dětech a jejich radosti. Přinášíme Vám pár tipů na dárečky, které je určitě potěší.

Pro naše nejmenší

Sice ještě nevnímají, že se jedná o výjimečný čas, ale přeci na ně kvůli tomu nezapomeneme. Za pár let jim můžeme ukázat, jaké byly ty jejich první vánoční svátky.

Látkové plenky s autorkými ilustracemi

Značka mamapocket je synonenem pro designové látkové plenky, které jsou vyrobeny u nás. Stále se snaží přicházet s novými designy či rozšiřují svou řadu výrobků i o body či osušky. A v tuto chvíli vám můžeme nabídnotu pár vybraných kousků. Věříme, se do nich zamilujete stejně jako my.

DSC_0403

 

Fantazii se meze nekladou

A bez hračky by to ani nebylo ono. Však právě hračky najde Ježíšek v dopisech nejčastěji . Naše nejmenší nejvíce potěší barevná hračka s různými barvami a texturami. Mazlíček, se kterým mohou usínat a tulit se. Vítejte ve světe, kde se fantazii meze nekladou.

Snímek obrazovky 2019-12-09 v 12.52.16

Děti 1-3 roky

Z Vánoc sice stále nemají rozum, ale už vnímají, že se jedná o výjimečný čas. Těší se z dárků a radost umí dát patřičně najevo.

Dřív, než půjdem spát

Je čas jít spát, ale našim malým se ještě nechce... jak neobvyklé. My rodiče to známe všichni. Pojďme tedy ještě poslední minuty společného dne strávit s knížkou pro nejmenší o tom, že i zvířátka už jdou spinkat. Poetické obrázky a básničky pomohou popřát si navzájem dobrou noc a zachumlat se do peřin...

Teepee

Další z věcí, kterou si děti mohou užívat plnými doušky po docela dlouhou dobu. Český výrobek pro děti, které se chtějí schovávat a mít své království. Vybrat můžete z mnoha motivů, každý kousek je originál. Udělejte dětem radost a postavte jim jejich vlastní „malé velké království“, kam je vstup dovolen jen vyvoleným. To které vidíte na fotce si můžete dokonce vymalovat.

Snímek obrazovky 2019-12-09 v 12.54.25

 

Honem zpátky do ohrátky  a desková kooperativní hra Houbohra

Víte, děti, kam se schovala zvířátka? Dokážete najít 4 správná zvířátka a vrátit je do ohrádky? Jednoduchá hra pro rodiny s dětmi od 3 let přináší radost ze hry. Hra Honem zpátky do ohrádky! může být první společenskou hrou vašich nejmenších. Hledání ztracených zvířátek můžete uzpůsobit jak nejmenším dětem, tak i větším předškolákům.

Kooperativní desková hra s tematikou lesních hub, inspirovaná hrou Žebříky a hady a knihou Matylda na houbách. Akční, rychlá a pokaždé jiná.

Snímek obrazovky 2019-12-09 v 12.55.46

houbohra_sm 

Děti 3-6 let

Nezapomínáme ani na ty starší. Vyberte si z naší široké nabídky. Pro inspiraci alespoň pár tipů:

Loutkové divadlo

Udělejte dětem radost originálním českým divadlem z chráněné dílny. Připomeňte si s vašimi dětmi klasické pohádky. Vdechněte život úplně novým příběhům. Divadlo a loutky jsou vyrobeny z kvalitního dřevěného materiálu. Set obsahuje 8 loutek, 6 scén a 16 kulis. 

Stavebnice Hrad

Máte doma malého rytíře? Nechte ho postavit si vlastní hrad. Hrad má své cimbuří, bránu i věž, ve které se zcela jistě ukrývá zakletá princezna. 

hrad

ZA

Limitovaná edice velmi interaktivní knížky pro děti. Interaktivita spočívá v lupě, se kterou musí děti pracovat, pokud chtějí vidět, co knížka skrývá za barevným filterm. Knížka je určitě pro zvídavé každého věku. Děti s lupou odhalí, jaké nešvary a zvláštnosti se mohou skrývat v běžných denních situacích jako je podání ruky nebo řádění veverky!