Hurá na zahradu aneb vybíráme hračky na ven

Zahrada je místem na kterém se dá podniknout spousta zábavy. Že nemáte zahradu? Nevadí! V naší nabídce najdete hračky, které zabaví vaše děti nejen na zahradě, ale i na písku, v lese nebo parku. S našim výběrem se děti rozhodně nebudou nudit.

Pojďte s námi objevit ty nejlepší hračky na zahradu. 

Snímek obrazovky 2022-04-01 v 22.34.09

Hračky na písek

 K pískovišti neodmyslitelně patří i hračky na písek. Do naší nabídky jsme nově zařadili sady, ve kterých najdete vše co vaše děti potřebují. Ať už se jedná o bábovky, lopatku, kyblík nebo konvičku. Pokud potřebujete pouze doplnit stávající hračky, budou se dětem určitě líbit bábovky ve tvaru mořských zvířát nebo zmrzlinový set pro všechny malé zmrzlináře. 

Máme tady malé doktory? Právě pro ně jsme si připravili bábovky s motivy lidského těla. 

Pro všechny malé zahradníky

 K sázení se dětem bude hodit zahradnické nářádí v praktické tašce, ve které najdete konvičku, lopatku, rýč nebo hrábě. Nezapomeňte na rukavice, které se jim budou hodit celý rok - ať už na sázení nebo na podzimní úklid zahrady.

Něco pro malé dobrodruhy

Máte doma malé badatele? V tom případě se jim bude líbit kompas v praktickém pouzdře, bumerang nebo krabička s lupou do které si mohou dát broučka či jiný zajímavý objekt ke zkoumání. Všechny můžete koupit samostatně zde.

Snímek obrazovky 2021-05-25 v 17.26.53

Klasika, která neomrzí

Pamatujete si na kuličky? Já ano! A právě proto jsem i na náš e-shop zařadila hned několik možných variant. Vybírat můžete se skleněných, plastových nebo hliněných. Všechny jsou navíc v praktickém pytlíku, takže se dětem jen tak neztratí!

A co skákací guma? Tu si taky pamatujete? Těch máme v nabídce hned několik, tak mrkněte!

 

Na zahradě musí být i zábava

 Pojďte si zahrát kuželky, pustit draka nebo si zaházet s létajícím talířem. A co ještě nesmí chybět? No přece míč. 

11947793_10205887514205330_4812020262623545596_o 

Tak hurá ven! Všechny hračky najdete hezky pohromadě TADY.