Mikulášský balíček jinak

Chystáte pro děti nadílku od Mikuláše, čerta a anděla? Co jí letos zkusit připravit trošičku jinak?

Doplňte váš balíček o dárky, které děti nejen potěší, ale také jim vydrží. Připravili jsme pro vás několik tipů, které by se vám do mikulášských balíčků mohli hodit. Nadílku můžete vložit do bavlněné tašky nebo batůžku, které pak můžou dětem sloužit dál třeba na tělocvik nebo třeba na uložení hraček.

DSC_0381-2

PRO KLUKY

Untitled designZleva: Tetování Piráti, sada Malý policista, dřevěné autíčko, logická hra, Pexeso Draci, Držák na karty, Mikulášské omalovánky, kompas, pexeso Tři prasátka, Nádoba na hmyz s lupou a pavoukem, dřevěná vrtačka, káča, píšťalka, mini puzzle Vesmír, Igráček Karel IV. 

 PRO HOLKY

Untitled design (1)Zleva: Dřevěná káča, Gelová pera Jednorožec, zrcátko Kočička, Hra s propisotem, zvířátko do ruky Kočička, kalíšek s kuličkou, Igráček maminka, dřevěný fotoaparát, švihadlo Zajíc, omalovánka Lucifer, Kostky se zvířátky, barevná mini káča.

PRO NEJMENŠÍ

Untitled design (3)Zleva: Dřevěné kostky, Kvarteto pro nejmenší, Kontrastní kartičky Koho potkáš v lese, skládačka Myška, dřevěný lev, klip na dudlík Medvídek, Vícevrstvé puzzle Medvídek, chrastítko Špendlík, Kbelíky na přelévání, zvířátko do ruky Zajíček, Látková knížka Záchranná vozidla, chrastítko Ptáček.